Központ
2020. október 22. csütörtök, Előd

E-Star névre váltott az RFV

Központ szeptember 29, 2011 Hír & hírháttér

estarE-Star névre váltott az RFV

 E-Star Mureş Energy Rt.-re változtatta nevét az RFV hőszolgáltató vállalat, amely az Energomur örökébe lépett. A névmódosítás természetesen nem befolyásolja az érvényben levő szerződéseket üzletfeleikkel – jelentette be Dácz Gábor vezérigazgató. A cégcsoport vásárhelyi leányvállalata a magyarországi E-Star anyavállalathoz zárkózott fel, melynek nemzetközi státusát a lengyelországi, magyarországi és romániai vállalatai bizonyítják.

Az E-Star név megőrzi azokat a vállalati értékeket és szolgáltatási sajátosságokat, amelyek az RFV-t is jellemezték, azonban az új cégnév és letisztult arculat a fiatalos dinamizmus, az intenzív regionális szerepvállalás és a lendületes növekedés jegyeit is hordozza. Az E betű főként az energiára és a hatékonyságra (angol megfelelője: efficiency) utal, kiemelve a társaság tevékenységének fő jellemzőit, megerősítve egy, küldetésünket is megfogalmazó, új szlogennel: Alternatív energia, házhoz szállítva! – áll a szerkesztőségünkbe eljuttatott sajtóközleményben. A cég adminisztratív tevékenysége továbbra is azonos módon zajlik, tehát érvényben marad a felek közötti szerződéses viszony. A társaság cégjegyzékszáma és adószáma, illetve székhelyének címe változatlan maradt.

Mint arról a vezetők egy sajtótájékoztatón beszámoltak, a névváltozás nem jelenti az alkalmazott számlázási ár növekedését, ugyanis az önkormányzat nem mond le a hőenergia-ártámogatásról, így a fogyasztók továbbra is 231 lejt fizetnek gigakalóriánként.

Dácz Gábor, az E-Star vezérigazgatója kifejtette, jelen pillanatban 7000 fogyasztójuk van, és bár a nyár folyamán közel 600-an váltak le a rendszerről, körülbelül ugyanennyien kérelmezték a visszakapcsolódást. A cég ugyanakkor egy úgynevezett részmegoldást is ajánl ügyfeleinek, aminek értelmében kizárólag a melegvíz-hálózatra kapcsolódnak vissza az érdekeltek. Ennek költségeit a cég állja és külön szerződéseket köt a fogyasztókkal.

 


Share Button
Ennyien olvasták: 695

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.