Központ
2020. december 04. péntek, Barbara, Borbála

Életet mentett Mr. Bean

Központ május 29, 2014 Hír & hírháttér

Életet mentett Mr. Bean

Mr. Bean szerepében csetlő-botló, ráadásul embertársai szenvedéseit anarchoindividualista szenvtelenséggel szemlélő karakterként ismerhettük meg, magánemberként Rowan Atkinson igenis segítőkész. Legalábbis most ő volt az első, aki segítségére sietett egy amerikai üzletembernek, aki Toszkánában törte totálkárosra többszázmilliós sportautóját, egy McLaren F1-et.

 

Atkinson maga is egy F1-et, vezetett, konvojban haladtak, amikor az amerikai elvesztette uralmát a 6,1 literes motorral szerelt, 386 km/h-ás végsebességű autója felett.

A Daily Mail beszámolójában képeket is láthat a roncs darabjait egy mezőn szedegető Atkinsonról, aki rögtön megállt, riasztotta a mentőket, intézkedett a rendőrökkel, segített a totálkárosra tört és felborult autóban rekedt amerikainak. Az üzletembert helikopterrel szállították a pisai kórházba. A hírek szerint végül könnyebb sérülésekkel megúszta.

Atkinson amúgy három éve maga is megtörte saját F1-esét. Bár pár karcolással megúszta, a javítás 910 ezer fontba (~341 millió forintba) került, ami a Mail szerint minden idők legdrágább javítása volt.

Forrás: 444.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 405

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.