Központ
2020. szeptember 27. vasárnap, Adalbert

Életre keltik Bernády Györgyöt és pletykálnak róla

Pál Piroska augusztus 24, 2015 Hír & hírháttér

Marosvásárhelyiek III. Világtalálkozója

Az augusztus 29-én, szombaton megrendezett Marosvásárhelyiek III. Világtalálkozóján, reggel 10-től a Bolyai líceum udvarán berendezett Nosztalgia Kávéházba hívják a szervezők az érdeklődőket, ahol B. Fülöp Erzsébet színművésznő és kollégái segítségével a jelenbe hozzák az emlékeket. A művészek korabeli színházi jelenettel kedveskednek a jelenlévőknek, de színpadra lép Bernády György a maga jelenvalóságában. Az egykori városépítőt övező titkokról, róla szóló pletykákról is lerántja a leplet Bernády titkárnője. Emellett világhírű akrobataművész-koreográfus performansza színesíti a programot.

VTfejlec

A korhű díszletbe öltöztetett udvaron kávéházi berendezés és az elmaradhatatlan fekete és aprósütemény várja a találkozni, beszélgetni vágyókat, és azokat is, akik egy délelőttre a huszadik század eleji Vásárhelybe szeretnének csöppenni, avagy a Ritz és az Apolló korába óhajtanak időutazást.

Díszítse fel asztalát a Nosztalgia Kávéházban!

“Amennyiben régi, történettel rendelkező, ön számára kedves emlékekkel átitatott kávéházi tárgya van – csészék, asztalterítők, képeslapok, fényképek stb. –, hozza el a Bolyai udvarra, és díszítse fel vele kávézóasztalát, illetve mesélje el annak történetét. A legtetszetősebben dekorált asztalt zsűri értékeli és díjazza” – áll a szervezők által küldött felhívásban.

(közlemény)

 

Share Button
Ennyien olvasták: 903

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.