Központ
2020. október 27. kedd, Szabina

Fulladás okozhatta Whitney Houston halálát

Központ február 13, 2012 Hír & hírháttér

Fulladás okozhatta Whitney Houston halálát

Eszméletlenül talált rá testőre Whitney Houston énekesnőre helyi idő szerint szombat délután a hotelszobájában. A kiérkező mentők nem tudták megmenteni Houstont, aki az eddigi pletykák szerint valószínűleg megfulladt a fürdőkádjában. A szobájában egy csomó receptre kapható gyógyszert találtak.

 

Negyvennyolc éves korában elhunyt Whitney Houston. Az énekesnőre a Beverly Hills-i Hiltonban lévő hotelszobájában, helyi idő szerint szombat délután eszméletlenül talált rá a személyes testőre, aki Houston állapotát látva azonnal hívta a mentőket, de ők már nem tudták újraéleszteni.

Az eddig lefolytatott vizsgálatok kizárták az idegenkezűséget, de a rendőrség még folytatja a nyomozást az énekesnő halála ügyében. A legújabb hírek szerint az énekesnő megfulladhatott a fürdőkádban, de a halál pontos okát majd csak a boncolás után tudják megállapítani. A TMZ információi szerint Houston a halála előtti estén nagyot bulizott a barátaival a hotelben, elég hangosak is voltak.

A hotelszobájában illegális szereket nem találtak, de egy csomó receptre kapható gyógyszert igen. Houston hosszú évek óta komoly kábítószerproblémákkal küzdött: a szintén énekes Bobby Brownnal végigélt viharos házassága alatt szokott rá a kokainra, és az utóbbi években leginkább a drogos ügyei miatt került a bulvárlapok címlapjára.

forrás: velvet.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 439

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.