Központ
2020. október 25. vasárnap, Blanka, Bianka

Gigi Becalihoz hasonlította Vass Leventét Frunda György

Központ március 4, 2012 Hír & hírháttér

Gigi Becalihoz hasonlította Vass Leventét Frunda György

Az RMDSZ szenátora a Rádió Gaga műsorában a marosvásárhelyi polgármester-jelölt román nyelvű Facebook-bejegyzésére reagált. Abban Vass Levente annak a véleményének adott hangot, hogy Frunda György el kellene hogy számoljon az elmúlt 20 évi szenátori tevékenységével.

 

Frunda szerint Vass Levente úgy tesz, mint Gigi Becali, aki rendre beleköt a nagy európai klubcsapatok vezetőibe, annak reményében, hogy figyelemre méltatják, de mindig válasz nélkül marad. „Szegénységi bizonyítvány. Nagyon sok román újságíró kérdezett eddig Vass Leventéről, és én soha nem válaszoltam. Most először válaszolok a provokációra“ – mondta Frunda.

A szenátor szerint nem véletlen, hogy Vass Levente nem ismeri a tevékenységét, hiszen nem marosvásárhelyi. „Mielőtt beszélne vagy írna valamiről, előbb olvasson utána“ – tette hozzá.

Frunda György csalódottságának adott hangot amiatt, ahogy az RMDSZ Maros megyei elnöke, Kelemen Atilla reagált a történtekre. Ő tudniillik azt sejttette válaszában, hogy Vass Levente és Frunda György kvittek az egymást támadó nyilatkozatok tekintetében. „A becsület úgy kívánja, hogy betartsuk a rangsorokat, és elismerjük, hogy ki mit tesz a szervezetért“ – fogalmazott Frunda György.

mediatica.ro

Share Button
Ennyien olvasták: 484

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.