Központ
2020. december 02. szerda, Melinda, Vivien

Halálra kínozta a kisgyereket a bölcsődében ez a nő

Központ augusztus 26, 2014 Hír & hírháttér

Halálra kínozta a kisgyereket a bölcsődében ez a nő

Bronx, New York – Hihetetlen kegyetlenséggel verte, kínozta a rábízott gyereket egy dadus, mivel a 20 hónapos kicsi nem úgy viselkedett, ahogyan azt a nő elvárta. A rábízott 20 hónapos gyerekkel „birkózott” Athena Skeeter (40) gondozónő magánbölcsődéjében, a közelharc végén a kicsi meghalt. 

    

– Egyik kezénél és egyik lábánál fogva az ágyról lehajítottam a kemény padlóra, majd háromszor a gyomrára léptem, de nem teljes erőből. Akkor hányni kezdett – mondta Skeeter a nyomozóknak. A gondozónő ekkor megijedt, a fürdőszobába vitte a kis Cardell Williamsont, és hideg vizet csurgatott az arcára, hogy magához térjen. Egy pillanatra magára hagyta, és állítása szerint mire visszatért, a gyerekre már tűzforró víz csorgott, és nem reagált semmire.

-Vigyáznia kellett volna a gyermekemre, de megölte – mondta a kisfiú gyászoló édesapja, Carlyle Williamson (56) a New York Daily Newsnak. Az apát New York-i hatóságok kötelezték arra, hogy kisfiát a magánbölcsődébe adja. A férfi korábban kábítószerről leszoktató programon vett részt, és 7 hónapja elnyerte kisfia kizárólagos felügyeleti jogát. A bölcsődei elhelyezés a következő lépés volt arra, hogy az apát átképzéssel visszavezessék a munka világába, és kisfiával később teljes életet élhessen.

Williamson korábban is észrevett sérüléseket Cardellen. –Nem tudtam jó szívvel otthagyni a gyereket ennél a nőnél, de követnem kellett az előírásokat – mondta. Volt, hogy felrepedt szájjal jött el a bölcsiből a kisfiú, de Skeeternek mindig volt valami magyarázata arra, hogy miért történtek a sérülések.

Magánbölcsődét csak hivatalos engedéllyel lehet működtetni, Skeeter intézményét utoljára tavaly áprilisban vizsgálták meg a New York-i hatóságok, és mindent rendben találtak.

Williamson testvére szerint az apa nagyon keményen megküzdött azért, hogy ő nevelhesse a fiát. – Régóta tiszta volt, még csak alkoholt sem fogyasztott soha. Nagyon jó apa volt – mondta James Joyce (54).

 

Forrás: blikk.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 428

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.