Központ
2020. december 01. kedd, Elza

Halott anyja mellett feküdt három napon át egy kislány

Központ szeptember 24, 2014 Hír & hírháttér

Halott anyja mellett feküdt három napon át egy kislány

Halott anyja testén fekve maradt életben egy 21 hónapos kislány három napon át az őket megtaláló argentin rendőrök feltevése szerint. Miután a kihűlt, legyengült, sebesült Martinát megtalálták, gyorsan kórházba vitték.

    
“Állapota válságos, mivel nagy hidegben és szennyezett vízben feküdt. Feltehető, hogy három napot élt így túl”  – mondta Córdoba tartomány egy szóvivője. Paola Acosta holtteste és a kislány egy esővízcsatornában feküdt. A 36 éves nő és kislánya szerdán tűnt el, a córdobai rendőrök ekkor indultak a keresésükre.

Csak a boncolás után tudják megmondani a nő halálának időpontját, ebből számolhatják ki, mennyi idő telhetett el a gyilkosság és a holttest és a kislány megtalálása között. Az első számú gyanúsított Paola Acosta volt párja, Martina apja. Ő volt az utolsó, akivel az áldozatot életben látták, a rendőrség szombaton letartóztatta a férfit. Azzal vádolják, hogy megölte az anyát, és kislányukat a holttest mellé dobta a csatornába.

“Martina az intenzív osztályon fekszik, jól viselik gondját” – írta a Twitter mikroblogon Mariana Acosta, a kislány nagynénje.

MTI

 

Share Button
Ennyien olvasták: 410

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.