Központ
2020. október 22. csütörtök, Előd

Holtan találtak meg egy eltűnt magyar nőt Angliában

Központ május 16, 2014 Hír & hírháttér

Holtan találtak meg egy eltűnt magyar nőt Angliában

Holtan találtak meg egy eltűnt magyar nőt Angliában, de a brit rendőrség szerint semmi sem utal arra, hogy gyilkosság áldozata lenne – adta hírül a Telegraph and Argus című brit lap online kiadása.

   

 

A 41 éves Rácz Anita május elsején tűnt el. Holttestére egy erdős részen találtak rá 11 nappal később. Bár a rendőrség még mindig nem tudja a halál pontos okát, nem talált semmilyen nyomot, körülményt, amely bűncselekményt sejttetne.

A magyar nőt május elsején egy buszmegállóban látták utoljára. Azon a napon alá kellett volna aláírnia új munkahelyén, egy műszaki boltban a munkaszerződését. A nővel Magyarországon élő családtagjai rendszeres kapcsolatban álltak, és miután hiába hívták mobiltelefonját, értesítették a brit rendőrséget eltűnéséről.

A rendőrség nem talált telefont a halott nőnél. A készülékre végül a nő lakásában, az ágya alatt egy dobozban bukkantak rá. A telefon néma üzemmódra volt állítva. A lakásban olyan gyógyszereket is talált a hatóság, amelynek alapján R. Anitát depresszió gyötörte.

A nő két éve élt Angliában. Azután költözött oda Magyarországról, hogy elveszítette pénzügyi tanácsadói állását egy japán cégnél. Brit földön csak nemrég talált munkát.

Forrás: mti

Share Button
Ennyien olvasták: 307

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.