Központ
2020. október 27. kedd, Szabina

Hős lett Amerikában a jótékony magyar rendőr

Központ április 24, 2014 Hír & hírháttér

Hős lett Amerikában a jótékony magyar rendőr

Nádas Tamás 14 éve él az USA-ban, ám nemrég hősként emlegetik az egész világon. Hogy miért? Egy egyszerűnek tűnő jótékony cselekedetért, ugyanis saját pénzéből reggeliztette meg a hajléktalanokat. Nádas Amerikában rendőrként dolgozik.

   

 

A 2000-ig Magyarországon élő rendőr, világbajnok karatés az Új-Mexikó államban lévő Albuquerque-ben dolgozik. Múlt csütörtök kötelező túlóráját töltötte egy helyi menhelyen, ahol éppen elvették a villanyt, így nem tudták az ottlakókat megreggeliztetni.

Nádas Tamás már egy ideje visszajár a helyi menhelyre, így sokan régi ismerősként üdvözlik. Mikor meglátta, hogy a menhelyiek mennyire elkeseredtek a hír hallatán, hogy nem kapnak reggelit, a rendőr a helyi McDonald’sban saját pénzén húsz adag ételt vásárolt. Mikor visszatért a menhelyre a nagy örömnek fényképezkedés lett a vége, így persze a Facebookon keresztül a világ is értesült a jótékony cselekedetről.

Így került Amerika egyik legveszélyesebb helyén, Albuquerque-en szolgálatot teljesítő és élő rendőr a kamerák és újságírók „kezébe”. Mindenki gratulál neki, és mosolygó elismerő szavakkal illeti az egész világ. Nádas elmondása szerint már többször jótékonykodott, feleségével minden évben, karácsonykor száz dollárt fordítanak az önzetlen tevékenységre.

Forrás: Origo.hu

 

Share Button
Ennyien olvasták: 364

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.