Központ
2020. szeptember 26. szombat, Jusztina

Ingyenes CNC-kezelő tanfolyam, munkahelykínálattal

Központ november 21, 2016 Hír & hírháttér

Ingyenes számítógépes vezérlésű fémforgácsoló kezelői (CNC)-kurzust indít a Marosvásárhelyi Kulturális Tudományegyetem. A képzés elvégzése után az IMATEX vállalat munkahelyet kínál, azonnal kezdéssel, versenyképes fizetéssel. A kurzus értéke 6500 lej, de most ingyen elvégezheti!

cncmagyar

A számítógép által működtetett és vezérelt szerszámgép alkalmazása futótűzszerűen elterjedt a különféle iparágak egyes szektoraiban, így nem csoda, hogy a szakmunkások elitjét alkotják azok, akik értenek e gépek kezeléséhez, és rendelkeznek a CNC -gépkezelő tanfolyam bizonyítványával is. Nem csupán megbecsült, hanem keresett szakma a térségünkben.

Csegzi Sándor, a Marosvásárhelyi Kulturális Tudományegyetem igazgatója:

„Közismert, hogy Marosvásárhelyen és környékén az ipar új lendületet vett, ehhez pedig szakmailag képzett munkaerő szükséges. A szakemberigény óriási, jelenleg legalább száz állás vár betöltésre ezen a területen. A munkaerőpiacot tanulmányozva, a cégek részéről a CNC-gépek működtetésére szakosodott személy iránti igény a legnagyobb, a Marosvásárhelyi Kulturális Tudományegyetem ehhez biztosítja a megfelelő képzést. Az oktatási politikánkat rugalmas órarend és tananyag jellemzi, és a gyakorlati képzés már azon a helyszínen és gépeken zajlik, ahol a későbbi munkahelykínálat. Ezt nem sok oktatási intézmény tudja felajánlani. Elméleti és gyakorlati szinten is a legmagasabb képzést nyújtjuk, valamint a hallgatók a Tanügy- és Munkaügyi Minisztérium által elismert oklevelet szereznek, mely az Európai Unió tagországaiban is elismert.”

Cetanas Natasa, az IMATEX vezetője:

„Az ideális alkalmazott középiskolai végzettséggel rendelkezik, ám érettségi bizonyítvány nem kötelező érvényű. Jó, ha a jelölt műszaki érzékkel bír, vonzódik a gépek és a különféle technikai eszközök iránt, valamint biztos jövedelemre és stabil munkahelyre vágyik. A munkakörülmények megfelelnek az európai uniós normáknak, valamint a bérezés is vonzó. A betanulási időszak alatt minimálbért ajánlunk alkalmazottainknak, viszont a teljesítmény függvényében ez az összeg elérheti a havi 3000 lejt is. Előrelépési lehetőség garantált, évente tartunk kiértékelőt, ahol vezetői javaslat következtében akár mesteri pozíciót megszerezhetnek a munkavállalóink.”

Bővebb információért és iratkozásért hívja a 0265-251-118-as telefonszámot, vagy írjon a contact@ucstgm.ro e-mailcímre. (x)

Share Button
Ennyien olvasták: 712

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.