Központ
2020. december 01. kedd, Elza

Ketrecben, kutyapórázon tartottak egy nőt

Központ szeptember 10, 2014 Hír & hírháttér

Ketrecben, kutyapórázon tartottak egy nőt

Evansville, Indiana – Kimentett egy rabságban tartott nőt volt felesége lakókocsijából Ronald Higgs. A két hónapja eltűnt Joellee Lockwoodot (30) fogvatartói rendszeresen megerőszakolták, ketrecben tartották, és kutyapórázra kötötték.

     

 

Higgs eredetileg azért látogatta meg volt nejét Kendra S. Tooley-t (44) és annak újdonsült barátját, Rick H. House-t (37), mert a pár kölcsön akart kérni tőle. – Először nem akartam elmenni, de valami furcsa érzés hatalmába kerített – mesélte Higgs. Amikor belépett a lakókocsiba, véletlenül meglátta Lockwoodot egy fából készült ketrecben, aki sírva kérte, hogy szabadítsa ki onnan, és Higgs ezt meg is ígérte. Először pénzt ajánlott a párnak, de nem sikerült megvennie a nőt.

Így pár nappal később visszatért, és egy furfangos tervvel kiszabadította Lockwoodot. A szerencsétlen nő kifejezetten azt kérte, hogy addig ne értesítse a rendőrséget, amíg nem beszél édesanyjával. Órákkal azután, hogy a kétgyerekes anya, Lockwood újra magához ölelhette családját, rendőrök őrizetbe vették a brutális párt.

– Most hősnek neveznek. Pedig csak egy igazi amerikai vagyok, aki hisz a szabadságban – mondta Higgs. 

forrás: Blikk-információ

Share Button
Ennyien olvasták: 314

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.