Központ
2020. november 29. vasárnap, Taksony

Közel 3000-en buliztak az X Faktor Sztárok Erdélyben marosvásárhelyi állomásán

Központ február 29, 2012 Hír & hírháttér

xfuckKözel 3000-en buliztak az X Faktor Sztárok Erdélyben marosvásárhelyi állomásán

Hatalmas sikernek örvendett az X Faktor 8 legjobbjának első fellépése Erdélyben: kedden este a marosvásárhelyi sportcsarnokban közel 3000 rajongó jött el élőben látni kedvenceiket és együtt bulizni a műsorból már jól ismert dalokra.

 

Kocsis Tibor, Muri Enikő, Baricz Gergő, Tarány Tams, Kovács Vera, a Rocktenors, LIL C és az Apollo 23 gépe kedden, február 28. délután landolt a marosvásárhelyi reptéren, ahonnan rövid megszusszanás után a művészek érkeztek is első erdélyi koncertjük hangpróbájára. Bár a hivatalos kapunyitás 6 órára volt meghirdetve, már jóval kezdés előtt az elszánt rajongók kisebb tömege gyülekezett a marosvásárhelyi sportcsarnok bejáratánál, akik minél jobb helyet szerettek volna szerezni az előadásra.

A másfél órás műsor alatt minden fellépőt ujjongással és óriási tapsviharral fogadott a közönség, amely együtt énekelte a tévéből már jól ismert versenyzőkkel régi és új dalaikat. „Nagyon jól érzem itt magam, fantasztikus a hangulat, fantasztikus a közönség. Nagyon jól eső érzés itthon, az erdélyi rajongókkal tombolni együtt és már alig várom, hogy a többi helyszínen is találkozzak velük” – hangoztatta Baricz Gergő a tőle már megszokott kirobbanó energiával a marosvásárhelyi koncert vége fele közeledve.

közlemény

Share Button
Ennyien olvasták: 454

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.