Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Krokodilok elé dobta magát egy nagymama

Központ szeptember 20, 2014 Hír & hírháttér

Krokodilok elé dobta magát egy nagymama

Különös módját választotta az öngyilkosságnak egy 65 éves thaiföldi nő. Az asszony megetette magát a krokodilokkal az állatkertben – írja a borsonline.hu.

   

 

A bangkoki Samut Prakam krokodilfarm és állatkert tavát választotta öngyilkossága helyszínéül egy 65 éves nagymama. A szemtanúk beszámolója szerint a nő nem sokat teketóriázott, egyszerűen fogta magát, és beugrott az 1000 krokodilnak helyet adó tíz méter mély tóba.

Bár az állatgondozó személyzetből többen is a segítségére siettek, és mindenféle botokkal megpróbálták távol tartani a hüllőket, a nő nem élte túl a halálugrást. Az állatok darabokra tépték, a tó felszínén úszkáló testének maradványait másnap gyűjtötték be a hatóság emberei, hogy DNS-e alapján beazonosíthassák.

Az állatkert vezetősége megpróbálta eltussolni az öngyilkossági ügyet, az életét eldobó idős nő családja nem tett lakatot a szájára. Így az Inqusitr riporterének elárulták azt is, hogy az asszony mostanában nagyon stresszes és depressziós volt, valószínű azért dobta el magától az életét.

Forrás: borsonline.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 452

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.