Központ
2020. október 25. vasárnap, Blanka, Bianka

Lelakatolta fia száját, miközben halálra kínozta

Központ február 27, 2014 Hír & hírháttér

Lelakatolta fia száját, miközben halálra kínozta

Sokkoló nigériai gyilkosságról számolt be a világsajtó: egy apa saját, négyéves fiát kínozta meg és végezte ki.

 

Elképesztő indok vezérelte a megszállottan vallásos apát: azt gondolta, hogy fia, Godrich (4) a sátán gyermeke, és veleszületett gonoszság lakozik benne. Őt okolta saját balszerencséje miatt, és azt is a fejébe vette, hogy a kicsi szabadította falujára a különböző járványokat és betegségeket.

Az őrült gondolat nem hagyta nyugodni Chris Elvist (30): a biztonsági őrként dolgozó férfi akkor támadt rá fiára, mikor felesége nem volt otthon. Megverte a gyereket, majd amikor a fiú üvölteni és sírni kezdett, egy lakatot döfött a szájába, melyet le is zárt, hogy a csöppség ne tudjon kiáltani. A férfi forró vasalóval kínozta a gyereket, később számos égésnyomot találtak a fiú testén. Végül egy műanyag hordóba zárta áldozatát, akinek holttestét a hazaérkező édesanya találta meg.

A nő értesítette a rendőrséget, az apát pedig letartóztatták. Elvis megpróbálta eljátszani, hogy beszámíthatatlan, a pszichiátriai vizsgálatok azonban az ellenkezőjét bizonyították: bár a férfi mentálisan labilis, tudatában volt a tetteinek. Jelenleg előzetesben várja a bírósági tárgyalást.

Forrás: blikk

Share Button
Ennyien olvasták: 392

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.