Központ
2020. december 01. kedd, Elza

Maros megye: Megverték az RMDSZ-es polgármestert

Központ június 14, 2012 Hír & hírháttér

veresMaros megye: Megverték az RMDSZ-es polgármestert

Több USL szimpatizáns a Maros megyei Marosszentannán verték meg az újraválasztott polgármestert, az RMDSZ-es Ráduly Györgyöt.

 

A videó felvételei szerint, melyet a polgármesteri hivatal kamerája rögzített az USL-jelölttel szimpatizáló Viorel Bubău megáll autójával az RMDSZ-es polgármester gépjárműve előtt, majd szóban provokálja. Miután a szövetség tagja kiszáll az autóból, elkezdik ütni és a földre lökik. Később több férfi jelenik meg és a földön rugdossák a polgármestert.

A balhé tovább tart, a közlekedés leáll és a járókelők megállnak, de egyik sem siet szétválasztani őket. Egy adott pillanatban a sofőrnek sikerül újra lábra állnia és a volán mögé ugrik, majd elhajt. 

„Nem az első, hogy ilyen vagy ehhez hasonló eset történik, de eddig ez volt a legsúlyosabb” – jegyezte meg Ráduly György, az újraválasztott polgármester.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben. A támadókat azonosították, kihallgatásuk következik. Ha bűnösnek találják őket testi sértés vádjával, akkor néhány év börtönbüntetésre számíthatnak.

Forrás: manna.ro, adevarul

Share Button
Ennyien olvasták: 382

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.