Központ
2020. szeptember 30. szerda, Jeromos

Marosvásárhelyiek III. Világtalálkozójának programja

Központ augusztus 27, 2015 Hír & hírháttér

PROGRAM

10 óra – Nosztalgia Kávéház

Helyszín: Bolyai Farkas Elméleti Líceum udvara

Életre keltjük Bernády Györgyöt és pletykálunk róla

Az augusztus 29-én, szombaton megrendezett Marosvásárhelyiek III. Világtalálkozóján, reggel 10-től a Bolyai líceum udvarán berendezett Nosztalgia Kávéházba hívjuk az érdeklődőket, ahol B. Fülöp Erzsébet színművésznő és kollégái segítségével a jelenbe hozzuk az emlékeket. A művészek korabeli színházi jelenettel kedveskednek a jelenlévőknek, de színpadra lép Bernády György a maga jelenvalóságában. Az egykori városépítőt övező titkokról, róla szóló pletykákról is lerántja a leplet Bernády titkárnője. Emellett világhírű akrobataművész-koreográfus performansza színesíti a programot.

plakat_vilagtalalkozo

A korhű díszletbe öltöztetett udvaron kávéházi berendezés és az elmaradhatatlan fekete és aprósütemény várja a találkozni, beszélgetni vágyókat, és azokat is, akik egy délelőttre a huszadik század eleji Vásárhelybe szeretnének csöppenni, avagy a Ritz és az Apolló korába óhajtanak időutazást.

Díszítse fel asztalát a Nosztalgia Kávéházban!

Amennyiben régi, történettel rendelkező, ön számára kedves emlékekkel átitatott kávéházi tárgya van – csészék, asztalterítők, képeslapok, fényképek stb. –, hozza el a Bolyai udvarra, és díszítse fel vele kávézóasztalát, illetve mesélje el annak történetét. A legtetszetősebben dekorált asztalt zsűri értékeli és díjazza.

17.00 Gálaműsor

Helyszín: Kultúrpalota
Fellépők: Bekecs Néptáncegyūttes; Grossmann Péter; Sztrausz Imre, Kiliti Krisztián és Illés Alexa; Kilyén Ilka,  Liszt Ferenc Rézfúvós Kvintett (Baja),  a Tiberius vonósnégyes tagjai, Illusion zenekar, Ördög Miklós Levente és Szabadi Nóra, Boros Emese és zenésztársai
Rendező: Sebestyén Aba színművész
Műsorvezetők: Nagy István és Fodor Piroska

A belépés díjtalan!

Share Button
Ennyien olvasták: 750

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.