Központ
2020. december 04. péntek, Barbara, Borbála

Meghalt Robin Williams

Központ augusztus 12, 2014 Hír & hírháttér

Meghalt Robin Williams

Helyi idő szerint hétfő délelőtt kaliforniai házában holtan találták Robin Williams hollywoodi színészt, az első hírek szerint öngyilkos lett. A sajtósa szerint a 63 éves színész súlyos depresszióval küszködött az utóbbi időben. 

      

Williams a ’80-as években beszélt először kokain- és alkoholproblémáiról, elvonón is volt. Ezután évtizedekig tiszta maradt, majd a 2000-es évek elején ismét visszaesett, legutóbb egy hónappal ezelőtt vonult elvonóra.

Williams a 1978 és 1982 között futó Egy úr az űrből című tévésorozattal vált világhírűvé. Utána többek között olyan filmekben láthatta a közönség, mint a Jó reggelt, Vietnam!, az abban nyújtott alakításáért Oscar díjra is jelölték. De szerepelt a Holt költők társaságá-ban, az Ébredések-ben, aMrs. Doubtfire – Apa csak egy van-ban és a Madárfészek-ben is. 1997-ben a Good Will Hunting mellékszerepéért megkapta meg első és egyetlen Oscar-díját. 

Az utolsó bemutatott filmje a The Angriest Man in Brooklyn(A legdühösebb ember Brooklynban) volt, amelyben egy autóbalesetet szenvedett férfit játszik. Decemberben kerül a mozikba az Éjszaka a múzeumban harmadik része, amelyben ismét Teddy Rooseveltet alakítja.

Forrás: origo

Share Button
Ennyien olvasták: 395

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.