Központ
2020. szeptember 23. szerda, Tekla, Líviusz

Meghirdette idei fotópályázatát a Milvus

Központ május 24, 2016 Hír & hírháttér

A VIII. Milvus Nemzetközi Természetfotó pályázatra hivatásos és amatőr fotósok benevezését várják a világ bármely részéről.

A pályázat keretében négy-négy fotóval, két témában lehet pályázni: táj és vadállatok. A feltétel az, hogy a felvételek természetes körülmények között készüljenek és ne legyenek számítógépen módosítva. Az érdekeltek augusztus 6-áig küldhetik be az elbírálásra szánt alkotásukat. Jelentkezni itt lehet.

A zsűri augusztus 20-án ül össze. A VIII. Milvus Nemzetközi Természetfotó pályázat zsűrijének immár hagyományos összetétele: Tamás András AFIAP – fotóművész – zsűri elnök, Kerekes István EFIAP/p Hon.FtGM – fotóművész és természetfotós, DanDinu AFIAP – természetfotós.

Facebook-on történő szavazás augusztus 22-31. között történik. Eredményhirdetésre pedig szeptember 1-e és 7-e között kerül sor. A verseny szabályairól a Milvus oldalán lehet olvasni.

A nagydíj – Milvus Trófeából, oklevélből és 500 euróból áll, illetve minden kategóriának lesz három nyertese. A legtöbb Facebook szavazatot elért fotó és a legjobb romániai fotós a Milvus Csoport által felajánlott jutalomcsomagban részesül.

A nyertes fotók októberben lesznek kiállítva, egy a későbbiekben leszögezett dátumon.

„A Milvus fotóverseny állandó átalakuláson megy keresztül, évente lenyűgöző képek érkeznek be hozzánk. Mindez azt igazolja, hogy az emberek tisztelik, csodálják a természetet, a naplementét, a kis katicabogarat vagy egy lenyűgöző madár röptét” – mondja Papp Judith, a verseny szervezője.

Tavaly 450 fotóval jelentkeztek a versenyre, általános és makró kategóriákban. Érkeztek munkák Romániából, Magyarországról, Olaszországból, Oroszországból, Spanyolországból, Belgiumból, Gibraltárról, Dániaból, Franciaországból, Makaóról, Szlovákiából és Nagy Britanniából is.

A tavalyi nyertes fotókat itt lehet megnézni.

Share Button
Ennyien olvasták: 469

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.