Központ
2020. december 04. péntek, Barbara, Borbála

Megölték Kállay-Saunders András barátját

Központ július 16, 2014 Hír & hírháttér

Megölték Kállay-Saunders András barátját

Halálra szurkálták Kállay-Saunders András egyik barátját Amerikában. Erről maga az énekes számolt be Facebook-oldalán. A 27 éves Nicholas Allen Potts gyilkosát már őrizetbe vette a rendőrség.

   

 

Nicholas Allen Potts házról házra rohant, és próbált segítséget kérni, de senki sem nyitott ajtót neki.

Az amerikai sajtó csak pár mondatban említette meg, hogy halálra késeltek egy 27 éves fiatalembert Grand Junction városban, mert náluk az ilyen bűncselekmények szokványosnak számítanak. Nicholas Allen Potts halála azonban kiemelkedett az ismeretlenség homályából.

A fiatalember, akinek a megölésével a 25 éves Lee McDonaldot gyanúsítják, Kállay-Saunders András lakótársa, és barátja volt, amikor az énekes még Amerikában tanult. Potts halálával kapcsolatban, a rendőrség nem adott bővebb tájékoztatást, de annyi még kiderült, hogy a férfi háztól házig rohant, hogy valaki segítsen rajta, de senki sem nyitott neki ajtót.

Kállay-Saunders András a Facebook-oldalán tette fel a jogos kérdést, hogy „Milyen ez a világ”. Az énekes, aki néhány hete a nagymamáját vesztette el, egy közös fotóval búcsúzott barátjától, és egykori lakótársától.

Forrás: ma.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 443

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.