Központ
2020. november 29. vasárnap, Taksony

Megszólalt és teljesen mást mond az omegásokkal verekedő taxis

Központ július 21, 2014 Hír & hírháttér

Megszólalt és teljesen mást mond az omegásokkal verekedő taxis

Teljesen máshogy látja a vasárnap hajnali incidenst a taxis és az Omega két zenésze, Benkő László és Debreczeni Ferenc. A szabadlábon védekező taxis szerint ő két perc alatt kint volt a címen, a zenészek nem voltak józanok, és ezért nem akarta őket elvinni, valamint először őt inzultálták Benkőék.

   

 

A Class Fm reggeli műsorába telefonált be H. Zoltán, a budapesti taxis, aki elverte az Omega két zenészét, Benkő Lászlót és Debreczeni Ferencet – írja a propeller.hu.

A férfi azt mondta: a központtól kapott egy címet, ahová saját elmondása szerint két perc alatt kiért. (Benkőék azt állították, hogy több mint fél órát várakoztak, és már a diszpécsereknek is telefonáltak, hogy hol az autó.)

H. Zoltán szerint a “nem józan” Benkő László behajolt az autóba és közölte, hogy nekik nem kell taxi és megpróbálta “különböző jelzők kíséretében” elküldeni onnan. A sofőr ekkor szintén felhívta a diszpécsert és elmondta, hogy elhagyja a helyszínt, mert nincsenek olyan állapotban, hogy elvigye az utasokat. Erre Benkő a sofőr szerint átment az ő oldalára, és megpróbált beütni az autóba és arcon ütötte. A taxis ekkor szállt ki az autóból és ekkor estek neki mindketten és ebből adódott a verekedés.

Benkő László is megszólalt a műsorban, aki szerint a taxis “fel sem fogja, hogy mit követett el”. Azt is mondta: egyáltalán nem ittak, nem ő kerülte meg az autót, nem hajolt be az autóba, az Debreczeni Ferenc volt és H. Zoltán “ekkor törte el az orrát”.

Az Omega dobosa és billenytűse a XI. kerületi Hengermalom és Hercegprímás utca sarkáról indult hazafelé vasárnap hajnalban, amikor az eddig tisztázatlan eset történt. Debreczeni Ferencnek a bal kézfeje és a nyaka sérült meg, valamint eltört az orra, Benkő Lászlónak a jobb tenyere és a bokája ment tönkre, a Fiumei úti baleseti sebészeten látták el őket.

A taxist és a zenészeket is meghallgatta a rendőrség, a sofőr szabadlábon védekezhet.

Forrás: propeller.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 512

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.