Központ
2020. szeptember 22. kedd, Móric

Megválasztották a legszebb magyar lányt

Központ július 18, 2016 Hír & hírháttér

Gelencsér Tímeát választották 2016 legszebb lányának a Magyarország Szépe versenyen vasárnap, így ő képviseli majd az országot a Miss World 2016 nemzetközi döntőjén Washingtonban decemberben. A 22 éves királynő első udvarhölgyének a 22 éves Oczella Esztert, második udvarhölgyének pedig a 23 éves Dukai Babettet választotta a zsűri. A közönség Dézsányi Biankát találta a legszebb magyar lánynak ebben az évben. A 2016 legszebb mosolya címét Késmárki Enikőnek ítélte a közönség.

gelencser
A döntőben 15 lány vett részt, akik a programban többek közt bikiniben, a magyar olimpikonok tiszteletére aranyszínű ruhában, esélyiben és népi ihletésű (moldvai csángó- matyó- rimóci és- sióagárdi) kreációkban is megmutatták magukat.

A Miss World szépségversenyt először 1951-ben rendezték meg, magyar résztvevő pedig 26 évvel ezelőtt szerepelt rajta először. A múlt évben Kiss Daniella aratott győzelmet a magyarországi megmérettetésen, Kulcsár Edina egy évvel korábban, a 2014-es világverseny londoni döntőjén a második helyezést érte el.

Forrás: mti

Share Button
Ennyien olvasták: 856

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.