Központ
2020. szeptember 28. hétfő, Vencel

Michael Jordan nem maradhat tovább csendben

Központ július 26, 2016 Hír & hírháttér

Olyan megoldásokat kell találnunk, amik biztosítják, hogy a színesbőrűek fair egyenlő bánásmódban részesüljenek ÉS a rendőröket – akik az életüket kockáztatják minden nap, hogy megvédjenek minket – tiszteljék és támogassák.

„Büszke amerikaiként, apaként, aki a saját apját egy értelmetlen erőszakos cselekmény miatt veszítette el, és feketeként mélyen felkavar, hogy afroamerikaiak haltak meg a hatóságok kezeitől, és feldühít az is, hogy gyáván, gyűlölet által vezérelve ölnek meg rendőröket. Együtt gyászolok a családokkal, akik elvesztették szeretteiket, mivel túl jól ismerem a fájdalmukat.

Olyan szülők neveltek, akik azt tanították nekem, hogy szeressem és tiszteljem az embereket bőrszínre és háttérre tekintet nélkül, ezért elszomorít és frusztrál a megosztó retorika és faji alapú törésvonalak, amelyek egyre rosszabbnak tűnnek mostanában. Tudom, hogy ez az ország jobb ennél, és nem maradhatok tovább csendben. Olyan megoldásokat kell találnunk, amik biztosítják, hogy a színesbőrűek fair egyenlő bánásmódban részesüljenek ÉS a rendőröket – akik az életüket kockáztatják minden nap, hogy megvédjenek minket – tiszteljék és támogassák.

Az elmúlt három évtizedben közelről láttam a hatóságok elkötelezettségét, hogy megvédjenek engem és a családomat. A legnagyobb tisztelettel vagyok az áldozataik és szolgálatuk iránt. Azt is látom, hogy sok feketének mások a tapasztalatai a hatóságokkal, mint nekem. Abban a reményben döntöttem úgy, hogy megszólalok, hogy mi amerikaiak együttműködünk és békés párbeszéd és oktatás útján konstruktív változást érhetünk el.

Hogy ezt az erőfeszítést támogassam, 1-1 millió dollárral járulok hozzá mindkét szervezet munkájához: a rendőrfőnökök nemzetközi egyesülete által újonnan alapított közösségi-rendőri kapcsolatok intézetéhez és a NAACP jogvédő alapéhoz.”

Forrás: mandinder.hu, undefeated

Share Button
Ennyien olvasták: 510

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.