Központ
2020. szeptember 29. kedd, Mihály

Piknikre készülnek Vásárhely központjában

Pál Piroska július 28, 2016 Hír & hírháttér

vtállóA Marosvásárhelyért Egyesület idén negyedik alkalommal szervezi meg a Forgatag részeként a Marosvásárhelyiek Világtalálkozóját. Amint lenni szokott, az eseményre augusztus utolsó szombatján, azaz ezévben 27-én kerül sor.

A világtalálkozó délelőtti programján Marosvásárhely központjába varázsolnak a szervezők piknik-hangulatot, így a Művészeti Gimnázium (Forradalom utca 9. szám) udvarán a piknikezés elmaradhatatlan kellékeivel és falatjaival készülnek. „Szórakozásból sem lesz hiány, hiszen helyi színművészek táncos-zenés-komédiás produkcióval mulattatják a közönséget, de a Virtuózok tehetségkutatón Vásárhelyt képviselő Jakab Roland, valamint művészetis tálentumok bűvölik el a jelenlévőket. Az eseményen a közönség soraiból olyan jelentkezőket várunk, akik tipikus vásárhelyi személyiségeket, eseményeket elevenítenek meg: várjuk a cementlapok hírességeit, Jóckát, a virágárust, a ritzi mulatozókat, a Súrlott Grádics törzsvendégeit. A nagydíjról a közönség, helyszíni szavazással dönt majd” – tudtuk meg a szervezőktől.

A világtalálkozó fénypontja idén is a délután, a Kultúrpalotában megrendezett gálaműsor lesz, ahol színvonalas, műfajokban gazdag előadást láthat a nagyérdemű. „A 17 órától kezdődő programban helyet kap a könnyű- és népzene, vásárhelyi versek hagyományosan és újrafogalmazva, illetve a már ismert Domahidi testvérek szívhez szóló produkciója. Utána az András Lóránt Társulat kortárs tánccal hat a zsigereinkre, és humoros jelenet hozza el a katarzist” – tudtuk meg.

Share Button
Ennyien olvasták: 1325

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.