Központ
2020. november 27. péntek, Virgil

Prostitúcióra kényszerítette középiskolás barátnőjét

Központ március 2, 2012 Hír & hírháttér

prosProstitúcióra kényszerítette középiskolás barátnőjét

A piteşti-i építészeti iskolaközpont tizenkettedikes tanulója arra kötelezte barátnőjét, aki szintén abban az iskolában járt, hogy testével szerezzen neki pénzt. A piteşti-i Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) szerint a lánynak több mint tíz fiatal kliense volt, a pénzt pedig a barátja, Mihai Ionuţ Ioniţă szedte össze.

 

„Több tíz kliense volt a lánynak. A tizenkettedikes tanulót 29 napos előzetes letartóztatásba helyeztük, a vád kiskorúakkal szembeni emberkereskedelem és kerítés”, mondta a piteşti-i DIICOT szóvivője, Mihaela Olaru.

Mihai Ionuţ Ioniţă tavaly győzte meg barátnőjét, hogy prostitúcióval szerezzenek pénzt. A kuncsaftokat különböző bárokban, lokálokban hajtotta fel a fiú. Egy menetért 50 lejt kértek.

A piteşti-i DIICOT igazgatója, Nicolae Blaga ügyész elmondta, egyre több fiatalkorú keveredik bele a könnyű pénzszerzésnek ennek a formájába. Argeş megyében például minden hetedik kiskorú az emberkereskedők áldozata lesz. A kihasznált lányok hamar elhagyják az iskolát, figyelmeztetett.

Forrás: manna.ro, realitatea.net

 

Share Button
Ennyien olvasták: 436

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.