Központ
2020. december 01. kedd, Elza

Rendőrt szúrtak le

Központ október 24, 2011 Hír & hírháttér

Rendőrt szúrtak le

Kocsmai dulakodásba avatkozott be vasárnap két rendőr Mezőcsáváson, az ittas vendégek azonban rájuk támadtak és egyiküket kétszer is megszúrták.

 

 

A rendőrség három személyt vett őrizetbe, a sárpataki 27 éves H. P.-t, a mezőcsávási 27 éves K. M.-et és a 34 éves B. V.-t. Ellenük gyilkossági kísérletek elkövetésének és hatósági személy elleni támadás alapos gyanújával folytatnak bűnügy vizsgálatot. A kétszer is megszúrt rendőrt a helyszínről rohammentő-szolgálat kórházba szállította, mert élete veszélyben forgott a mellkasát ért két seb miatt.

Mint a nyomozás során a szemtanúk vallomásaiból kiderült, Mezőcsáváson a művelődési otthonban cigány-lakodalom volt, innen ment át több személy a kocsmába, ahol két csoport között konfliktus alakult ki, amely verekedésben csúcsosodott ki. Emiatt léptek közbe a rendőrök, hogy a verekedőket szétválasszák, de az ajtóban álló csoport a rendőrökre támadt, amikor azok el akarták hagyni a helyiséget.

Vasárnap a gyanúsítottakat előállították a bíróságon előzetes letartóztatást ítéltek nekik. Az ügyész javaslatára a bíró elrendelte a 29 napra szóló előzetes letartóztatásba vételt – tudtuk meg hétfőn a megyei rendőrségtől.

 

Share Button
Ennyien olvasták: 599

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.