Központ
2020. október 25. vasárnap, Blanka, Bianka

Tartozás miatt öltek meg egy 3 éves kisfiút

Központ január 22, 2014 Hír & hírháttér

Tartozás miatt öltek meg egy 3 éves kisfiút

Egy kifizetetlen adósság miatt ölt meg egy 3 éves kisfiút a maffia Olaszországban – miután meggyilkolták, el is égették a holttestet.

Nicola Campolongo maradványait egy kiégett kocsiban találták meg a hétvégén egy elhagyatott farmház mögött. Az autóban két másik holttest is volt: a maffia a gyerek nagyapjával, Salvatore Iannicellivel (52) és annak barátnőjével, Ibtissa Touss-szal (27) is végzett. A kiégett kocsi tetején egy 50 centes volt, ami azt szimbolizálta, hogy Iannicelli nem fizette meg a tartozásait.

A gyereket egyébként a nagyapja nevelte, mivel a szülei börtönben ülnek hallucinogén drogok terjesztéséért. A cunami fedőnevű, nagyszabású drogellenes razzia során tartóztatták le őket egy éve. A trió eltűnését a gyerek nagybátyja jelentette, miután Iannicelli egyik este nem ment haza annak ellenére, hogy kijárási tilalom vonatkozott rá egy korábbi törvényszegés miatt.

A kisfiú halála még a harcedzett olasz nyomozókat is meglepte. Feltételezéseik szerint mind a gyilkosok, mind pedig az áldozatok a Ndrangheta maffiához tartoznak, amely az ország leggazdagabb és legbefolyásosabb klánjait tömöríti. Nemzetközi kapcsolatokkal rendelkeznek, és ők fedezik Európa kokainfogyasztásának 80 százalékát – írja a Daily Mail. 

A csoport leghírhedtebb gyilkosságai közé tartozik a 11 éves Domenico Gabriele esete, akit focizás közben lőttek le, illetve a 13 esztendős Giuseppe di Matteo meggyilkolása, akit először megfojtottak, majd savban oldottak fel, miután az apja tanúskodott ellenük egy tárgyaláson. 

forrás: Blikk

 

Share Button
Ennyien olvasták: 311

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.