Központ
2020. október 30. péntek, Alfonz

Újabb tragédia érte a Republicot

Központ február 3, 2014 Hír & hírháttér

Újabb tragédia érte a Republicot

Huszonnégy éve volt az együttes főmunkatársa és a tagok egyik legjobb barátja, Habarits Béla, akitől most búcsúzni kénytelen az együttes.

 

„2014. január 25-én késő este, a szófukar, indulatos, tőmondatban csípős humorú, a zenekarhoz örökké hűséges Barátunk elment közülünk. Habarits Béla élt úgy, hogy 24 éven át a zenekar jelentette számára a mindennapok világának egyik felét, kedves felesége és gyermekük volt életének a másik fele. A Republic együttes hivatalosan megnevezett főmunkatársa volt a kezdetektől, ami legtöbbször minden feladat elvégzését jelentette a zenekar működésében. 

A számítógép nélküli korszakban ő jelentette a rajongókkal való folyamatos kapcsolattartást, volt olyan időszak is, amikor minden szervezési feladatot el kellett látnia. Vezette a zenekari buszt, bonyolította a koncerteket és fénybe öltöztette a dalokat. Betegsége rátöréséig nélküle nem volt Republic-koncert. Az este még utoljára megsimogathattam a fejét, és gyenge kezét is a tenyerembe foghattam” – írta ki a zenekar a közösségi oldalára Abella Miklós, az együttes managere.

Forrás: kiskegyed

Share Button
Ennyien olvasták: 352

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.