Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

Újjászervezik az RMDSZ marosvásárhelyi szervezetét

Központ július 2, 2012 Hír & hírháttér

Újjászervezik az RMDSZ marosvásárhelyi szervezetét

A Szövetségi Képviselők Tanácsa vasárnapi, marosvásárhelyi ülésén Benedek István helyi RMDSZ-elnök kérésére úgy döntött: feloszlatja az itteni vezetőséget, és új alapokra helyezi a vásárhelyi szervezet működését, az önkormányzati választások eredménye okán. Az újjászervezésért az RMDSZ politikai alelnöke, Borbély László a felelős.

 

„A helyi kampánnyal sem vagyunk elégedettek, de az elmúlt négyévi munka sem vált a marosvásárhelyi magyarság javára. Sok hibát követtek el. Nekem az a véleményem, hogy ahol nem működnek a dolgok, ott változtatni kell. Öttagú bizottságot neveztünk ki, élén Borbély Lászlóval, amelynek feladata, hogy az újjászervezést végrehajtsa, és amely hétfőtől elkezdi az egyeztetést a témában” – nyilatkozta az RMDSZ elnöke, Kelemen Hunor.

Ha már régóta csikorogtak a kerekek, nem lett volna áldásosabb kicsivel hamarabb iniciálni ezt az újraszervezősdit, például a helyhatósági választások előtt legalább egy fél évvel? Az viszont mindenképp megnyugtató, hogy nem egy amatőrre bízták…


 

Share Button
Ennyien olvasták: 436

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.