Központ
2020. november 27. péntek, Virgil

Választási tudósítás 9:00: Még zűrzavar van, de voksolók vannak

Központ június 10, 2012 Hír & hírháttér

Választási tudósítás

9:00: Még zűrzavar van, de voksolók vannak

Bár mér reggel 7-től várják az iskolák, óvodák, tanintézmények a szavazókat még mindig zűrzavar van akörül, hogyan is kell a szavazólapokat összetűrni, mielőtt a pecséttel az urnába tennénk. A Kövesdomb negyedbeli szavazókörzetekhez már reggel 8 órától folyamatosan özönlenek a lakosok szavazni. Mi néhánnyal szóba is álltunk, és azt tudakoltuk, hogy mi az oka, hogy ilyen korán voksolnak, illetve mit várnak az idei helyhatósági választások eredményeitől.

 

Végh Géza: „Korán jöttem, hogy tegyek eleget a szavazópolgári „kötelességemnek”, és utána tudjam végezni a napi teendőim. Hogy mit várok? Őszintén, semmit. Annyit csalódtam már a politikusokban, de főleg a jelenlegi városvezetésben, hogy egyetlen célom, hogy ezt leváltsuk.”

B. Elizabeta: „Korán jöttem, mert innen egyenesen megyek a templomba. Azt szeretném, ha végre olyan polgármestere és elöljárói lennének ennek a városnak, akik ténylegesen a lakosok érdekeit képviselik, és nem a sajátjaikat. Nem tudom, hogy ezt sikerül végre elérni az idén…”

M.M. „Idős vagyok, és mindig eljárok szavazni, mert ha nekem nem is lehet már jobb, szeretném, ha a gyerekeimnek, unokáimnak jobb lenne. Reménykedve állok hozzá az idei helyhatósági választások eredményeihez, és várom a részeredményeket.”

Share Button
Ennyien olvasták: 471

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.