Központ
2020. október 21. szerda, Orsolya

Zajlanak a felújítások a tanintézményekben

Központ szeptember 8, 2011 Hír & hírháttér

Az utolsó száz méteren:
Zajlanak a felújítások a tanintézményekben

suli

 Bár mindössze néhány nap maradt hátra a 2011/2012-es tanév kezdetéig, a marosvásárhelyi tanintézményekben még nem végeztek a felújítási munkálatokkal. A Tudor lakónegyedbeli Romulus Guga Gimnáziumban az elmúlt hét folyamán az ablakcserét kezdték el a munkások.

 


– Félő, hogy nem lesz iskolakezdés, vagy éppen ablakok nélküli termekben kell fagyoskodjanak gyerekeink, hiszen most kaptak észhez az iskolaigazgatók vagy a politikusok, hogy kicseréljék az ablakokat – szól egy  aggódó szülő panasza.

Az ügy tisztázása érdekében Illés Ildikót, Maros megye főtanfelügyelő-helyettesét kérdeztük, mikorra végeznek az utolsó simításokkal: „A tanítás megkezdéséig biztosan minden a helyére kerül, a szülő ok nélkül problémázik. Inkább örülnie kellene, hogy van lehetőségünk arra, hogy lefessük a falakat, kicseréljük az ablakokat, így a gyereke egy meleg környezetben tanulhat” – nyilatkozta a főtanfelügyelő-helyettes, aki hozzátette, abban az esetben, ha csúszik a tantermek renoválása, akár a szülő is hozzájárulhat a folyamat felgyorsításához.

Share Button
Ennyien olvasták: 684

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.