Központ
2020. szeptember 30. szerda, Jeromos

Az igazi karácsony előadás

Központ december 1, 2016 Kultúra

December 15-én, csütörtökön 18 órától a Maros Művészegyüttes előadótermében zenés, keresztény eseményre kerül sor marosvásárhelyi muzsikusok és egyházi személyek szervezésében.

15281140_1219282571491820_1774170196_n

„Sok olyan ember lakik környezetünkben, akik szűkölködnek anyagiakban, de még több az az ember, kinek megvan mindene és mégis lelkiekben kiégett, sérült, magányos és céltalan életet él. Egy morzsányi életigazságot és reményt szeretnénk ajándékozni a hallgatóknak, hisz nem csak kenyérrel él az ember” – írják a szervezők.

Az előadás értékes muzsikusokat és egyházi személyeket hív színpadra. A keresztény zenei esemény célja, hogy a dalokon illetve buzdításokon keresztül megmutassa, hogyan válhatunk jobbakká karácsony előtt, és miként tarthatjuk meg ezt a lelkületet az év többi napján is.

Fellépők és meghívottak: énekművész, szólista: Boros Emese, zongora: Fülöp Csongor, basszusgitár: Horgas Attila, gitár: Sándor Vilmos, dobok: Asztalos Zsolt, háttérénekes: Sipos Tiffany és Molnár Margit. Katolikus lelkész meghívott: Szénégető István atya, református gyakornok lelkipásztor: Szövérfi Mihály, Dezső István meghívott. Az esemény házigazdája Kányádi Orsolya.

A belépés díjtalan.

(közlemény)

Share Button
Ennyien olvasták: 757

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.