Központ
2020. szeptember 26. szombat, Jusztina

Erdélyből is várnak jelentkezőket a Star Academy zenei tehetségkutatóra

Központ július 4, 2016 Kultúra

Vadonatúj zenei tehetségkutató indul ősszel a TV2-n Ördög Nóra és Majoros Péter Majka vezetésével, amelyre Erdélyből is várnak jelentkezőket – közölte a Maszollal a TV2 sajtóosztálya.

staracademy

A Star Academy fiatal tehetségei heteken keresztül ideális körülmények között, profi felkészítőtanárokkal és vendégelőadókkal készülnek a hétvégi élő showkra, hogy a nézők és a zsűri szavazatai alapján eldőljön, ki viszi haza a 24 millió forintot és a lemezszerződést.

A TV2-n ősszel induló Star Academy egy vadonatúj zenei tehetségkutató műsor speciális elemekkel. Az akadémiára beköltöző fiatal tehetségek hétről hétre profi tanáraik és a hozzájuk érkező szakavatott vendégek segítségével nemcsak a hétvégi élő showra készülnek fel, hanem mindent megtanulhatnak arról, hogyan válhatnak profi előadóvá. A tehetségek fejlődését, a hétvégi showműsorok előkészületeit a nézők is követhetik nap mint nap.

„A Star Academy jelentősége abban rejlik, hogy azon túl, hogy tehetségeket keresünk, olyan felkészülési lehetőséget is kapnak a fiatalok, ami stabil alapot jelent a karrierjük elindításában. Heteken keresztül pontos órarend szerint, profi tanárok készítik fel őket, hogy minél jobban kibontakoztathassák a tehetségüket. Ráadásul a nézők sem maradnak le semmilyen részletről, hétköznap esténként a napi összefoglalókban követhetik kedvenceiket, az élő showkban pedig a zsűrivel együtt dönthetnek az énekesek sorsáról. Egy ilyen nagyszabású műsorhoz pedig egy igazán profi műsorvezetőpáros illik, így a Rising Star után Ördög Nóra és Majoros Péter Majka újra együtt áll majd a kamerák elé” – mondta Ökrös Gergely, a TV2 program és kreatív igazgatója.

“Ördög Nóra számos tehetségkutató háziasszonyaként bizonyított már, Majoros Péter Majka pedig az egyetlen olyan valóságshow szereplő, aki sikert sikerre halmoz: profi műsorvezető, e mellett pedig az egyik legnépszerűbb magyar előadó. Legsikeresebb dalát, a Belehalok című slágert több, mint 38 millióan töltötték le a legnagyobb videómegosztó portálon” – olvasható a közleményben.

A Star Academy eredetileg holland formátum, amelyet már több, mint 50 országnak értékesítette a forgalmazó Endemol, és most ősszel megérkezik a TV2-re is. A produkciót az IKO készíti, amely közel húsz éves televíziós műsorgyártási tapasztalattal, kiemelkedő tehetségű szakembergárdával már számos zenés showműsort és reality-t sikerre vitt.

A Star Academybe már lehet jelentkezni, a TV2 várja 18 év feletti, tehetséges, vagány fiatalok jelentkezését itt.

közlemény

Share Button
Ennyien olvasták: 728

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.