Központ
2020. szeptember 26. szombat, Jusztina

„Extravagáns” vásárhelyiek országos dobogón

Központ december 7, 2016 Kultúra

November 26-án az Ifjúsági Ház jóvoltából Galacon tartották az Extravagance országos divatfesztivált, ahol díjazták a legjobb kollekciót, frizurát és sminket. A versenyen öt városból gyűltek össze a kreatív tervezők, sminkesek, fodrászok s feltörekvő modellek. Városunkat Máthé Annamária helyi divattervező képviselte a Shiny Buttons tagjaival.

img_4820

A marosvásárhelyi csapat az Attitude kollekciót mutatta be, mely a gótikából inspirálódott kis eleganciával megfűszerezve, ugyanakkor a katonaság ruházati elemeiből indult ki.  A kabátok fekete szövetből készültek, különböző mintákkal, csipkével, bundával, gondosan kidolgozott elemekkel díszítve, amelyek a mindennapokban is bátran hordhatók. A teljesen fekete kollekciót Máthé Annamária ezüstelemekkel emelte ki.

A hajról Márkos Ildikó hairstylist gondoskodott, aki szabadjára engedve fantáziáját merész frizurákat készített a modelleknek. A hajban is ezüst és fekete kiegészítőket használt, ezáltal a frizura teljes összhangba került a ruhákkal és a sminkkel. Ez utóbbiról Nagy Éva gondoskodott, akinek sikerült az enyhe gótikus stílust ezüstporos kontűrözéssel és éles szemhéjtussal ellensúlyozni, látványos egyedi sminkeket alkotva.

img_4695

„Nagyot dobbant a szívem, amikor meghallottam, hogy a színpadra szólítanak minket, nagyon büszke voltam a csapatra, és örömmel töltött el az a tény, hogy országos szinten is értékelve van a kezem munkája” – mondta Máthé Annamária divattervező.

A vásárhelyi csapat örömmel gondol vissza a hét végi divatversenyre, és bár a csapat hosszú utat tett meg, a zsűri elismerése elfeledtette velük az út fáradalmait.

közlemény

Share Button
Ennyien olvasták: 753

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.