Központ
2020. szeptember 27. vasárnap, Adalbert

Idén is lesz fesztivál a Teleki-kastélyban

Központ február 24, 2018 Kultúra

Idén is élettel, energiával és zenével telik meg a Maros megyei Gernyeszeg az augusztus 17-19. között szervezett AWAKE fesztiválnak köszönhetően. A rendezvény helyszínéül a festői szépségű Teleki-birtok szolgál, körül-belül 20 km-re Marosvásárhelytől.

A fellépők listáján olyan színvonalas előadókat találunk, mint Wilkinson, Milky Chance, The Subways, The Parlotones, Fink, Subcarpați és meghívottjai, Hanu’ és Braga, Mihail, Satra B.E.N.Z. és mások. A későbbiekben újabb fellépőket jelentenek be a szervezők.

A fesztiválozók a koncertek mellett egyéb programokban is részt vehetnek: bérelhetnek könyvet a szabadtéri könyvtárból, kiülhetnek a szabadtéri moziba, felszabadíthatják az elméjüket beszélgetések által a Free Your Mind térben. Mindezek mellett szobrokkal is összefuthatnak, hiszen idén is művészek installációi csapnak össze az Artdoor nevű verseny keretében.

Jegyeket az eventim.ro oldalon lehet vásárolni, valamint a következő partnerüzletekben: OMV benzinkút, Vodafone, Orange, Germanos üzletekben és a Diverta könyvesboltokban. A SPEED BIRD bérletek ára 109 lej kemping nélkül, 135 lej kempinggel. Fejlemények és egyéb információk az www.awakefestival.ro honlapon és az AWAKE Facebook oldalán találhatók.

(közlemény)

Share Button
Ennyien olvasták: 828

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.