Központ
2020. szeptember 28. hétfő, Vencel

Negyedik alkalommal Marosvásárhelyi FREEDOM Blues Fesztivál

Központ november 1, 2018 Kultúra

November 2-a és 3-a között immár a negyedik alkalommal kerül sor a Freedom blues-fesztiválra, amelynek ezúttal is a Jazz&Blues Klub ad otthont.

A két nap alatt minőségi szórakozásban lehet részük a műfaj kedvelőinek. Ismert és ismertlen fellépők koncertjei szerepelnek a kínálatban, a fesztivál ugyanis azzal a nem titkolt céllal jött létre, hogy a nagynevű előadók és formációk mellett lehetőséget biztosítson a megmutatkozásra a műfaj fiatal vagy kevésbé ismert művelőinek is.

November 2-án, pénteken a németországi VerycorrecT együttes nyitja meg a koncertek sorozatát a Piano szalonban. Tovább, a Jazz&Blues Klub Bunker termében a romániai Blue Monday Ministers lép fel, ezt követően pedig a magyarországi Voodoo Papa együttes szórakoztatja a közönséget. Az estét Románia egyik legjobb bluesgítárosa, Rares Totu zárja majd, a Santana Project produkciójával.

Másnap, november 3-án, szombaton a romániai Othello Piano Trio koncertjével indul a buli, amit Ana Maria Godoroja és a meghívottja, Andrei Cerbu gítáros követ a Beth Hart tribute-show-val. Az est és egyben a fesztivál is a Nightlosers fellépésével zárul.

Mindkét napon igazi Döme-féle partival fejeződik be az este, és különféle meglepetésekből sem lesz hiány, mint példáúl borkostolások minden este.

A fesztivál két napjára 60 lejbe kerülnek a jegyek, a napijegy ára 35 lej

Share Button
Ennyien olvasták: 841

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.