Központ
2020. szeptember 20. vasárnap, Friderika

Az ország legnagyobb társasjátékvására Marosvásárhelyen

Központ november 28, 2016 Társadalom

Marosvásárhelyen szervezik az ország legnagyobb társasjátékvásárát és játékkiállítását. A háromnapos vásárt december 2-4 között a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház előterében rendezik.

tarsas

A Társasjátéknapok országos szintű rendezvény, amelyre eljönnek a legnagyobb játékkiadók, de ezenkívül több játékfejlesztőt is várnak, hogy bemutassák legújabb játékaikat a fejlesztők versenyén. Az újdonságok bemutatása mellett az érdeklődők különböző versenyekre is benevezhetnek, amelyeken értékes díjakat nyerhetnek. A vásár ugyanakkor nagyszerű lehetőséget biztosít a legjobb karácsonyi ajándékok beszerzésére.

A rendezvényen korosztálytól függetlenül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget, óriási játékfelülettel, berendezett asztalokkal és székekkel várják a látogatókat, akik kipróbálhatják a legújabb játékokat, amelyeket játékmesterek ismertetnek. A rendezvény kétnyelvű lesz, és természetesen a magyar kiadású társasjátékokból sem lesz hiány.

A rendezvényre való belépés és az ottani programok ingyenesek.

További részletek az esemény hivatalos facebookoldalán találhatóak: https://www.facebook.com/events/1765859406986330/, vagy a bgcon.ro weboldalon.

(közlemény)

Share Button
Ennyien olvasták: 748

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.