Központ
2020. december 03. csütörtök, Ferenc, Olívia

Élőben közvetítik Lemmy temetését

Központ január 6, 2016 Társadalom

A rajongók a Youtube-on követhetik a szombat délután a hollywoodi temetőben zajló búcsúztatót. A temetés után Lemmy egykori törzshelye környékén folytatódik a megemlékezés, órákra lezárják a Sunset Stripet is.

LONDON, ENGLAND - JULY 04:  "Lemmy" (Ian Fraser Kilmister) of Motorhead performs on stage at British Summer Time Festival at Hyde Park on July 4, 2014 in London, United Kingdom.  (Photo by Dave J Hogan/Getty Images)

A Mötörhead december 28-án elhunyt legendás frontemberét január 9-én délután, helyi idő szerint délután 3 órakor helyezik örök nyugalomra a hollywoodi Forest Lawn Memorial Parkban. Itt csak a család és a közeli barátok férnek el, de mivel rengeteg rajongó is szeretett volna részt venni a szertartáson, a zenekar úgy döntött, hogy ők webes közvetítésen követhetik az eseményeket.

“Menj el a kedvenc bárodba, vagy a kedvenc klubodba, győződj meg róla, hogy van-e ott Internet és legyünk együtt. Vagy egyszerűen hívd meg a cimboráidat és ünnepeljétek Lemmy életét otthon” – írja a Motörhead a Facebook oldalán.

A temetés után a Rainbow Bar And Grill bárban, Lemmy egykori törzshelyén és környékén folytatódik, immár tágabb körben a megemlékezés, a város vezetése lezárja a Sunset Stripe-ot, hogy mindenki elférjen.

Forrás: hvg.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 425

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.