Központ
2020. szeptember 28. hétfő, Vencel

Kiakadtak a székelyek a migránsokra, izgalmas falunap kerekedett belőle

Központ augusztus 9, 2016 Társadalom

Kisebb incidens zavarta meg vasárnap a Kommandói Napokat. A helyi lap szerint szíriai fagylaltos furgonokba bújt migránsok érkeztek a falu határába, akik áttörték a Grenzkommando vámot. A szolgálatos határőrök végül sikeresen megállították az illegális fuvarozókat, előállították a határt törvénytelenül átlépő szíriaiakat, akik válaszként spontán tüntetésbe kezdtek, eurót, Németországot és nőket követelve – írja 3szek internetes portál.

kommando

A hatóságok azonban kitartottak, feltoloncolták őket a kommandói gőzös szerelvényére, és elküldték „Merkel nagymamájukhoz”.  A lap így summázza a történteket:

“Kisebb incidens zavarta meg vasárnap a Kommandói Napok eseménysorát. Szíriai fagylaltos furgonokba bújt migránsok érkeztek a falu határába, áttörték a Grenzkommando vámot. A szolgálatos határőrök végül sikeresen megállították az illegális fuvarozókat, előállították a határt törvénytelenül átlépő szíriaiakat. Azok spontán tüntetésbe kezdtek, eurót, Németországot és nőket követelve.”

A hatóságok azonban kitartottak, feltoloncolták őket a kommandói gőzös szerelvényére, és elküldték „Merkel nagymamájukhoz”.

A kommandói fiatalok által megrendezett paródia több mint kétszáz érdeklődőt vonzott, vígan nézték az eseményeket, és nemcsak eme „incidensnek”, de nagy sikere volt a kétnapos faluünnep majd minden műsorszámának Kommandón. A szervezők mindenre és mindenkire gondoltak, senki nem maradt szórakozás, kikapcsolódás nél­kül.

Forrás: pestisracok.hu/888/3szék

Share Button
Ennyien olvasták: 834

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.