Központ
2020. szeptember 21. hétfő, Máté, Mirella

Közgazdász Vándorgyűlés Marosvásárhelyen

Központ szeptember 16, 2015 Társadalom

A Romániai Magyar Közgazdász Társaság meghirdeti legrangosabb éves eseményét, az idén már huszonnegyedik alkalommal megrendezésre kerülő Közgazdász Vándorgyűlést.

Idén Marosvásárhely ad otthont a háromnapos szakmai találkozónak október 9 és 11 között, melyre közel 40 szakembert és több mint 300 résztvevőt várnak a szervezők. Idei vándorgyűlésünk mottója „TUDÁS, MEGÚJULÁS, JÖVŐ”, fő témája a kis- és középvállalkozások versenyképessége a globalizált világban.

Plenáris előadásaikon kívül öt tematikus szekcióban, előadások és műhelymunkák során neves előadók segítségével fogják körüljárni térségünknek azokat a gazdasági, kulturális, üzleti és társadalmi együttműködési lehetőségeit, amelyek a jövőben versenyképessé tehetik régiónkat és megerősíthetik gazdaságunkat. A szekcióülések olyan témákat járnak körül, mint a marketing a vállalati vezetésben; innováció és gazdaság – IoT, az eszközök hálózata; pénzügy; munkaerő; vállalkozások életciklusa. A szakmai programok mellett a szervezők szabadidős- és kulturális programokkal, valamint meglepetésekkel is készülnek a résztvevők és meghívottak számára.

Jelentkezni a vandorgyules.rmkt.ro honlapon lehet.

(közlemény)

Share Button
Ennyien olvasták: 684

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.