Központ
2020. szeptember 20. vasárnap, Friderika

Magyar nő férjét ölték meg a terroristák a koncerten

Központ november 16, 2015 Társadalom

Egy magyar nő férje is odaveszett abban a terrortámadásban, ami a párizsi Bataclan klubban történt péntek­ éjjel – tudta meg a Blikk.

bataclan1

A szórakozóhely volt a merénylők egyik fő célpontja, egyes hírek szerint azért, mert izraeli tulajdonban van.

Sokan itthonról, akiknek Franciaországban élnek a rokonaik, péntek éjjel reszkető kézzel tár­csázták szeretteik számát.

Így tett B. Csilla is, akinek unokatestvére él Párizsban. A magyar nő oda ment férjhez, majd családot alapított francia kedvesével.

Csilla a lehető legrosszabb hírt kapta: unokatestvére ugyan nem sérült meg a támadásokban, szerelmét azonban megölték a terroristák. Úgy tudjuk, a magyar nő férjét az elsők között végezték ki.

– Biztonsági vezetőként dolgozott a Bataclanban, akkor este is éppen szolgálatban volt. Hihetetlen – tört ki hangos zokogásban az asszony, aki két nappal az események után is sokkos állapotban van, alig tudja formálni a szavakat. – Lesújtó, egysze­rűen nincs is magyarázat erre a kegyetlen vérengzésre. Ezek nem emberek. Ezek állatok – csuklott el Csilla hangja.

A dzsihadisták elsőként a biztonsági emberekkel végeztek, mihelyt beléptek az épületbe. A becslések szerint a vérengzésben a koncertterem helyszínén 89 embert mészároltak le a gépfegyveres lövöldözők.

Forrás: J. K./blikk.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 457

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.