Központ
2020. szeptember 19. szombat, Vilhelmina

Magyarul kell tanulniuk a holland bordélytulajdonosoknak

Központ október 6, 2015 Társadalom

Amszterdam – Nem árt, ha pallérozzák magyar nyelvtudásokat az amszterdami bordélyok tulajdonosai, ugyanis az Európai Unió Bírósága legújabb ítélete azt mondja ki, hogy hogy a bordélyok tulajainak meg kell tanulniuk alkalmazottjaik nyelvén.

bordely

A bíróság szerint alapkövetelmény a közös nyelv ismerete, hogy vissza tudják szorítani az emberkereskedelmet és meg tudják előzni a zaklatásokat.

A holland hatóságok korábban eltiltottak egy amszterdami tulajdonost a bordély üzemeltetésétől, mivel sem a magyar, sem a bolgár alkalmazottaival nem tudott kommunikálni. Az ítélet szerint így azt sem tudja ellenőrizni, hogy a lányokat emberkereskedők juttatták-e hozzá vagy zaklatták-e a vendégek.

A bordélytulajdonosok azzal védekeztek, hogy ha nagyon muszáj, akkor tudna találni tolmácsot vagy ott a Google Translate is, de a bíróság ezt közérdekre hivatkozva visszautasította.

A bordélyházak üzemeltetése Hollandiában legális, de az üzemeltetéshez külön engedélyt kell. A hatóságok egyébként arra törekednek, hogy minél jobban visszaszorítsák a szexipart kísérő emberkereskedelmet.

forrás: Blikk-információ

Share Button
Ennyien olvasták: 661

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.