Központ
2020. szeptember 26. szombat, Jusztina

Megfenyegette a szicíliai maffia az Iszlám Államot

Központ november 24, 2015 Társadalom

A maffia jobban meg tudja védeni New York lakóit, mint az FBI – jelentette ki a városban működő olasz bűnszervezet vezetőjének fia, Giovanni Gambino. Leszögezte: a szicíliaiak szomszédságában élő New York-iak biztonságban érezhetik magukat, a maffia pedig a globális terrorizmus elleni harcban megmutatja a jó oldalát. A férfi pszichopatának nevezte az Iszlám Államot.

gambino

A szicíliai maffiával találja szembe magát az Iszlám Állam, ha megtámadja New Yorkot, a szervezet meg fogja védeni a helyieket – jelentette ki Giovanni Gambino, a városban működő bűnszervezet vezetőjének a fia.

Gambino hozzátette: a maffia jobb helyzetben van, mint az állami biztonsági szervezetek, akár az FBI, és jobban meg tudja védeni a helyieket. A hivatalos erőszakszervezetek ugyanis gyakran későn reagálnak, és nem tudják felmérni, pontosan mi történt, mivel híján vannak az „emberi intelligenciának”.

A Hollywoodban forgatókönyvíróként karriert építeni próbáló Gambino úgy látja: a párizsi vérengzések után fontosabb a biztonság, mint valaha, de a szicíliaiak szomszédságában élő New York-iak biztonságban érezhetik magukat. Mint mondta: barátaik és családjaik biztonságban vannak és megvédik őket a terroristáktól és szélsőségesektől, főleg pedig a „pszichopata” Iszlám Államtól.

A szicíliai Torrettában felnőtt Gambino úgy véli: az Iszlám Állam fél a maffiától, ezért nem próbáltak meg létrehozni terroristasejtet sem az olasz szigeten. Az 1988-ban Brooklynba költöző férfi szerint a globális terrorizmus lehetőséget biztosít a maffia számára, hogy megmutassa a jó oldalát.

Forrás: mandiner.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 425

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.