Központ
2020. szeptember 26. szombat, Jusztina

Végre fejlesztettek a Facebook keresőjén

Központ június 20, 2016 Társadalom

A Google keresőjétől még mindig fényévekre van a Facebook megoldása, de annak legalább örülhetünk, hogy megjelent a részletes(ebb) keresés lehetősége, így könnyebben megtalálhatunk embereket az oldalon.

Tíz éve a már azóta megszűnt iWiW-en is részletesebb keresési lehetőségek voltak, mint most a Facebookon, de a közösségi oldal tett néhány lépést abba az irányba, hogy valamivel könnyebben lehessen keresni rajta, gyorsabban meg lehessen találni még a gyakori névvel rendelkező emberek közül is azt, akit keresünk – írja a hvg.hu.

A legnépszerűbb találatok listája mellett, bal oldalt megjelenik pár opció, ahol a találatok dátuma, a tartalom megosztásakor megadott helyszín vagy az adott személy városa/települése alapján is lehet keresni. Sőt, szűkíthető úgy is a találatok listája, hogy például ismerőseink posztjai és csoportjaink tagjai között válogatunk.

A másik újdonságot a helyek kereséskor fedezhetjük fel, itt még több lehetőségünk adódik, a térkép és legnépszerűbb látnivalók mellett a bal oldalon szűrési opciók láthatók. A turistáknak hasznos, hogy nem csak jól megszokott kategóriák alapján lehet szűrni a találatokat, hanem árak, jelenlegi nyitvatartás, parkolási lehetőségek vagy éppen hitelkártya-elfogadás alapján is. A keresési kategóriák egyébként bal oldalról a felső sávba kerültek, itt található meg például a videók és fényképek menüpont is.

Forrás: hvg.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 440

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.