Központ
2020. szeptember 29. kedd, Mihály

LGBTQQICAAAPPFK+

Molnár Tibor február 19, 2018 Humor

Kezdetben valának a heteroszexuálisok és a homoszexuálisok. Sokáig jól vala ez így, de aztán kiderülé, hogy mégse. Ezért utóbbiakat felosztották vala leszbikusokra (L – lesbian) és melegekre (G – gay). És láták, hogy jó. De időtelvén rájövének, hogy nem eléggé. Mivel vannak, akik heteroszexuálisak és homoszexuálisak egyszerre (2 in 1), így hát megjelentek vala a biszexuálisok (B – bisexual) is. Ám ekkor a férfitestben élő nők (akik biológiailag férfiak, lelkileg viszont asszonyállatok), illetve a női testben élő férfiak (ugyanaz fordítva) is külön betűt követelének maguknak, így duzzadá immár négybetűsre a rövidítés: LMBT (T – transsexual). Az ötödik betű, a Q se váratá sokat magára (Q – queer, azaz furcsa, különös, szokatlan; minden olyanki, aki „nem kizárólagosan” heteroszexuális), kialakulá hát a végleges verzió: LGBTQ. Ámen!

De ez is már a múlté! A legújabb javaslat szerint ugyanis ezentúl a címben szereplő betűszóval kell hivatkozni a melegtársadalom tagjaira (nem vicc!); lássuk hát tételes bontásban, milyen elfajzottságokat, pardon, beállítottságokat takarnak az egyes betűk, merthogy aki manapság ezeket nem tudja fejből, az egy csúnya kirekesztő genderanalfabéta heteronáci. Íme:

L – leszbikus
G – meleg
B – biszexuális
T – transznem
ű
Q – queer

Q – questioning (megkérdőjelezhető; az illető nem tudja, hogy fiú-e vagy lány, olyankor sem, amikor nincs meglepődve nagyon)

I – interszexuális (olyan személy, aki nem határozható meg egyértelműen férfiként vagy nőként, de van szebb szavunk is erre: hermafrodita, avagy rusztikusan lánylegény)

C – curious (kíváncsi; erre mi is kíváncsiak lennénk, hogy ki kíváncsi, és mire)
A – aszexuális (aki se az eddigiekre, se a továbbiakra nem kíváncsi)

A – agender (nemnélküli; vagyis angyal, mert a tudomány mai állása szerint csak az angyaloknak nincs nemük)

A – ally (szövetséges; erről halvány purcikánk sincs, hogy micsoda – lehet valami régi világháborús csökevény, de takarhat perverz RMDSZ-est is)

P – pánszexuális (amikor egy személy szexuális és érzelmi vonzódása bármilyen nemű emberek felé irányulhat, valójában biszexualitás, csak érdekesebben hangzik; speciális fajtája a termopánszexualitás, amikor az egyénben szexi nyílászárók láttán horgad fel a genitális szerelemvágy)

P – poliszexuális (olyan ember, aki az eddig felsoroltak bármelyikével képes és akar is szexuális kapcsolatot létesíteni)

F – family and friends (család és barátok – ebbe inkább bele se gondolunk)

K – kink (különleges szexuális fétisekkel rendelkező személy, aki olyasmikre gerjed, mint gázmaszk, selyemhernyó, úszógumi, disznóvágás, Népújság, cicanadrág, cica nadrágban, fikusz, tejbegríz, szinkrociklotron, köldökpiszok, függőágytál, vízhólyag, Erdély TV-híradó, mostohaanyatej, biciklipumpa, bagolyköpet, méhészálarc, farokamputálás után lábadozó bébimókus satöbbi)

+ – a pluszjel a végén azok számára örömhír, akik a fenti kategóriák egyikébe se tudták inkadrálni magukat, vagy valamelyik embertársukat: a képlet bármikor bővíthető!

Share Button
Ennyien olvasták: 823

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.