Központ
2020. szeptember 23. szerda, Tekla, Líviusz

„Ne az én nevemben!”

Molnár Tibor február 8, 2018 Humor

Bírálatözön zúdul az RMDSZ-re a világhálón annak nyomán, hogy a „szövetség” megszavazta a Dăncilă-kormányt – pedig korábban csapnivalónak nevezte annak programját –, majd a balliberális koalícióval kötött együttműködés folytatása mellett döntött; tiltakozásképp számos erdélyi magyar a „Ne az én nevemben!” címszóval látta el fészbukos profilképét. Ezzel azt kívánják kinyilvánítani, hogy helytelenítik az RMDSZ aktuális politikai döntéseit, amelyeket nem az ő felhatalmazásukkal hozott meg az alakulat. Emellett rengetegen adnak hangot elégedetlenségüknek az RMDSZ közösségi oldalán, íme néhány érdekesebb komment:

  • „Nap mint nap egyre több magyar szavazót veszít az RMDSZ. Vajon miért? De nem kell félni, a következő választások alkalmával nem jutnak be a parlamentbe”
  • „Tényleg, komolyan gondoljátok? Hányadik sör után jöttetek rá, hogy meg kell szavazni ezt a szedett-vedett kormányt???” (A kedves hozzászóló nyilván az RMDSZ ama korábbi kijelentésére utal, mely szerint „a kormányprogram olyan, mintha két sör között írták volna a mezőgazdasági minisztériumban”)
  • „Nem az a baj, hogy adtatok még egy esélyt a kormánykoalíciónak, hanem az, hogy az emberek is adnak négyévente nektek”
  • „Hogy fordítják románra, hogy RMDSZ? Válasz: PSD”
Share Button
Ennyien olvasták: 623

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.