Központ
2020. szeptember 27. vasárnap, Adalbert

STOP SOROS – román verzió

Molnár Tibor február 23, 2018 Humor

Mintegy két hete, egész pontosan február hetedikén egy új pártot jegyeztek be a bukaresti bíróságon: nemes egyszerűséggel Neamul Românesc-nek hívják magukat, ami kábé annyit tesz, hogy Román Nemzet(ség), és meglehetősen illusztris személyiségek alkotják eme új politikai (mal)formáció csúcs-menedzsmentjét. Elnöke bizonyos Ninel Peia, a Nemzeti Hírszerző Akadémia egyik büszkesége, aki még 2012-ben a PSD tagjaként, a néhai USL (Szociál-Liberális Szövetség) zászlaja alatt szerzett képviselői mandátumot, de a négy év alatt annyi szamárságot csinált és mondott, hogy még a tökkelütött idiótákkal szemben is rendkívül magas tolerancia-küszöbű Szociáldemokrata Párt is kénytelen megválni Peia komától 2016 márciusában, amikor úton-útfélen azt hangoztatta, hogy a megszaporodott csecsemőhalálokért csak és kizárólag az oltások tehetők felelőssé, azt állítván továbbá, hogy „bolygószintű összeesküvők” gyilkolják a román kisdedeket, hogy „megfosszanak minket a jövőnktől és a hazánktól”.

Ezzel párhuzamosan a személyes blogján ilyesmiket írt: „Azonosítsátok az árulókat! Soros katonái megszállták Romániát!”, olyan törzskönyvezett értelmiségieket, közéleti személyiségeket nevesítve a Soros-zsoldosok között, mint Andrei Pleşu, Gabriel Liiceanu, Mircea Cărtărescu és Horia-Roman Patapievici. Még egy plakátot is készített a felsoroltak fényképeivel, az alábbi szöveggel megspékelve: „Engem, Ninel Peiát, román képviselőt arról tájékoztattak, hogy több mint 22 000 Nemzet- és Hazaáruló, jól képzett és Soros rendelkezésére álló katona van, akik beszivárogtak a román társadalom szinte összes kulcspozíciójába, és rátették mocskos karmaikat az állam szinte valamennyi kulcsintézményére. Meg kell találni, és rá kell mutatni ezekre a rosszindulatú bábokra! Nem tűrhetjük tovább ezt a Románia és Népünk integritása elleni fenyegetést! Eljött a cselekvés ideje! Románok, ha ismertek ilyen közvetlenül vagy közvetve Soros által fizetett zsoldosokat, ha információitok vannak ilyen aljas árulókról, akkor álljatok közénk, lépjetek be a hazafiság utolsó erődjébe, a románizmus utolsó bástyájába!”.

Az új párt többi nagykutyája is meglehetősen „színes” egyéniség: az alelnökök Mircea Chelaru és Nicolae Rotaru, mindketten tábornokok, a főtitkár pedig az a Constantin Onișor, aki szintén zenész, izé, tábornok (ő is a hírszerzésben tevékenykedett régebb, akárcsak Peia és Chelaru), és aki nemrég keveredett valamilyen zavaros szexuális zaklatásos botrányba. Érdekes az is, hogy az NR mögött állítólag a Nulla Ügyosztály, azaz a román hírszerzés parapszichológiai különítménye áll! A momentán még csak négyszemélyes pártocska fő prioritása – ahogy azt a Peia úrtól idézettekből talán sejteni lehetett – nem egyéb, mint Soros György kiiktatása „a román nemzeti létből és tudatból”. Merthogy Soros tulajdonképpen maga az Antikrisztus. A célt pedig úgy fogják elérni, hogy betiltatják azokat az alapítványokat, szervezeteket, amelyeket Soros György pénzel Romániában. Sőt, közzé fogják tenni mindazon állami tisztségviselők nevét, akik szerepelnek a Soros-féle sztát-dé-plátán.

Végezetül: bizonyára sokan emlékeznek rá, hogy az összesen 64 halálos áldozatot követelő bukaresti Colectiv-tragédia után különféle összeesküvés-elméletek láttak napvilágot mind magával a tűzesettel, mind az azt követő és hetekig tartó utcai felvonulásokkal kapcsolatban. Nos, utóbbiakról azt is rebesgették, hogy az egész tünti-sorozatot valójában Orbán Viktorék orkesztrálják Budapestről, Románia feldarabolásának céljával. Egyet lehet tippelni, hogy ezt az ökörséget is ki találta ki…

Share Button
Ennyien olvasták: 701

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.