Központ
2020. szeptember 30. szerda, Jeromos

UFÓ A SOMIN!

Molnár Tibor április 1, 2018 Humor

Ma kora reggel egy Trébely utcai nyugdíjas elindult kutyát sétáltatni, és egy idő után feltűnt neki, hogy az eb igen nyugtalanul viselkedik, majd kisvártatva kiderült, hogy miért: a régi helikopter-leszálló ponton egy kábé kilenc méter átmérőjű repülő csészealj vesztegelt, mellette pedig két nyúlánk, nagyfejű humanoid földönkívüli éppen miccs-sütéshez készülődött. Amikor megpillantották a kutyás embert, egyáltalán nem ijedtek meg, hanem odamentek hozzá, barátságosan vállon veregették, majd megkérdezték tőle, hogy nincs-e nála véletlenül mustár, mivel azt elfelejtettek venni.

Miután az öreg egy félóra múlva magához tért, már kétpofára zabálták a kis csórékolbászokat, mert közben elküldték a kutyáját csípős mustárért. Elmesélték neki, hogy pár fényévvel ezelőtt, egy intergalaktikus kerti partin kóstolták meg először a miccset, és annyira megízlett nekik, hogy azóta rendszeresen ide járnak miccsezni, mert az egész galaxisban sehol máshol nem lehet olyan finom miccshúst kapni, mint az itteni Selgrosban.

Aki találkozni, fotózkodni szeretne az ínyenc űrlényekkel, az igyekezzen, mert délután mennek tovább Udvarhelyre kürtőskalácsozni

Share Button
Ennyien olvasták: 2030

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

1 Hozzászólás

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.