Központ
2020. szeptember 27. vasárnap, Adalbert

A Tankcsapda is az egyik fenyegetett gépen volt

Központ november 18, 2015 Külföld

Az Air France egyik kényszerleszállást végrehajtó gépén utaztak az USA-ból Párizs felé a Tankcsapda zenekar tagjai szerda hajnalban – közölték a zenekar részéről.

Lukács László, a zenekar frontembere a Class FM-en elmondta: a zenekar azon a Párizs felé tartó gépen ült, amely egy bombafenyegetés miatt végül Salt Lake Cityben hajtott végre kényszerleszállást szerda reggel.

Az út állítólag egészen addig zökkenőmentesen telt, amíg egyszer csak arra nem kértek minden utast, foglalja el a helyét, mert leszállnak a Utah állambeli Salt Lake Cityben.

Leszállás után az utasokat a terminálba terelték, kérdéseket tettek fel nekik, amíg a gépet tüzetesen átvizsgálták. Úgy tűnik, nem találtak semmit, mert aki akart, akár ugyanazzal a géppel is továbbmehetett, vagy várhatott egy másikat is.

A Hammerworld Bakó Csabára, a zenekar menedzserére hivatkozva arról számolt be, hogy a gépre az amerikai utasokat nem engedték vissza, csak az európaiakat. A zenekar tagjai jelenleg nem tudják, hogy miként jutnak haza.

Az MTI szerint a hatóságok átvizsgálták a gépeket, de nem találtak veszélyre utaló jeleket.

Forrás: mno, mti

Share Button
Ennyien olvasták: 484

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.