Központ
2020. szeptember 19. szombat, Vilhelmina

Az Iszlám Államhoz csatlakozna a brit topless modell

Központ szeptember 5, 2016 Külföld

A brit rendőrség attól tart, hogy a meztelenkedéseiről híres brit modell, Kimberley Miners dzsihádista feleségnek készül.

miners

Bár keresztény csa­lád­ból szár­ma­zik, mégis hátrahagyná korábbi életét és az Iszlám Állam harcosává vagy dzsihadista feleséggé válna Kimberley Miners, brit topless modell. Miners pénteken Törökországba utazott, ahol a gyanú szerint Szíriában harcoló brit kedvesével találkozott. A The Sun információi szerint Miners barátja az Iszlám Állam katonája. A 27 éves topless modell korábban már kétszer járt Törökországban, hogy dzsihadistának szegődött fiújával találkozzon.

A meztelen képeiről ismert modell teljesen elszabadult a közösségi médiában. Előszeretettel oszt meg ISIS videókat, vagy posztol iszlám radikalizmusra utaló képeket. Emiatt pedig a rendőrség már négyszer felajánlotta neki, hogy soron kívül beveszik a radikalizálódás elleni programba. Ezt annak ellenére sem vállalta el, hogy többször figyelmeztették, ha tovább folytatja, letartóztathatják.

Miners korábban azt állította, hogy nem pártolja az Iszlám Állam lefejezési módszereit, csupán azért szeretne Szíriába utazni, hogy karitatív munkával segítse a rászorulókat és a gyermekeket. Aztán lebukott, mikor kiderült, hogy a Facebookon keresztül tartja a kapcsolatot egy ISIS toborzóval, Abu al-Usamah Britanival.

Karitatív szándékait az is megkérdőjelezi, hogy a múlt héten egy, a síita muzulmánok ellen tervezett merényletre buzdító képhez felettébb vidám hangulatjeleket kommentelt.

A keresztény családból származó lány 2009-ben lett ismert a brit médiában, miután utcaseprőből meztelen modellé avanzsált.

Forrás: the sun, 888.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 599

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.