Központ
2020. szeptember 22. kedd, Móric

„Egy holttest mellett feküdtem” – megszólalt a 12 éves túlélő

Központ november 15, 2015 Külföld

A gyerek a Bataclan koncertteremben volt, mikor terroristák betörtek az épületbe. Annyira közel állt a terroristákhoz, hogy hallotta, amit beszéltek.

bataclanson

Az apa 12 éves fiával ment péntek este az Eagels of Death Metal koncertjére a Bataclan koncertterembe, amelyet megtámadtak a terroristák. Az apa, John Leader a CNN-nek elmondta, először csak a lövéseket hallották, amit sokakkal egyetemben tűzijáték hangjának véltek. Nem sokkal később rájött, hogy valami történt. Beszámolt arról is, hogy valami elhúzott a füle mellett, de azt nem tudta, mi, lehet, hogy egy golyó.

A terroristákhoz a 12 éves fiú állt közelebb, ő hallotta is őket. Akcentus nélkül beszéltek, és felszólították a túszokat, hogy gondoljanak Szíriára.

Az apa szerint a merénylők átlagos fiataloknak tűntek, az egyik fedezte azt, aki tüzet nyitott. Arra semmi esélyt nem látott, hogy a tömeg szembeszálljon a terroristákkal.

A még mindig zaklatott gyerek a CNN-nek azt mondta, még soha korábban nem látott holttestet, „most pedig ott feküdtem egy hulla mellett a földön. Egyáltalán nem volt kellemes. Nagyon megijedtem” – nyilatkozta a kisfiú.

Forrás: vs.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 553

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.